Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johan kommer glad i hågen på skolgården

Johan kommer glad i hågen på skolgården.
-Hej får jag vara med och spela fotboll ikväll?
-Nej du får inte vara med för din farsa år ju alkoholist och ligger på Mellringe din värdelösa lilla skit HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-09 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockren. Så mycket i så få ord, och det känns i hjärtat. Fy fan. Jag blir ledsen och rasande på en och samma gång. Det är så bra skrivet med skrattet på slutet, det påminner mig om att läsa en serietidning och förstärker på det viset min känsla av att vara barn på nytt. I en av de jävligaste delarna av att vara barn.
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP