Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ordnar sig säkert inte

 

Den 20-årige killen håller på att gå under psykiskt och själsligt men det är ingen som bryr sig. De har nog upp med sina karriärer, familjer och problem. Jo en kvinna bryr sig
men den sjuke killen lyssnar inte på henne.
Han färdas mot en avgrund som man bara
inte får ramla ned i. I Sverige är det lag på
att alla ska må bra. Det ordnar sig alltid.
Man måste tänka positivt och optimistiskt.
Det är ingen fara med killen tänker hans
familjen. Psykosen slår till en dag och den maximala katastrofen är ett faktum, ett konstant obeskrivligt helvete. Familjen är plötsligt chockad och skräckslagen och ingenting kan den göra. Killen är ingen och
ingenting. Familjen är en skenhelig samling
förträngande idioter och killen är slut som människa. Det ordnar sig säkert inte.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-09 15:59



Bookmark and Share


  rostspik VIP
En text som friskt och skoningslöst gör upp räkningen med tomma klyschor.
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP