Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående abort

Jag kollade på Jills veranda med Lisa Ekdahl och de pratade om den borttagna aborträtten i USA och hur förskräckligt det är.
Jag tänker att om man nu inte vill ha barn så kan man väl se till att använda preventivmedel.
Abort innebär att man dödar en liten blivande människa. Men våldtagna kvinnor ska så klart få göra abort. Väldigt laddat ämne detta och det handlar inte om kvinnors rätt till sin egen kropp. Det handlar om en liten människas rätt att få leva.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-03-09 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP