Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Vänner är guld värda

Desssa dagar som jag legat i min kokong av
bomull ringer det på dörren.
Urk , , tänker jag för mig själv och kravlar mig upp ur sängen .

Vem är det hinner jag fråga innan en nyckel sätts i låset och
dörren öppnas , men hör jag från vederbörande , hur mår du ?
Ja , som du ser , för jä...ligt .
Vet du vad säger han , gå in i duschen så fixar jag lite käk.

Medans jag står under duschens strålar vandrar tankarna iväg ,
tänk om jag inte hade mina fantastiska vänner , vad skulle jag göra då?

Hallå därborta i duschen , är du klar någon gång ?
Jag har varit och kastat sopor , plockat undan på köksbordet och lagat mat .
Kom nu tant , , Oops säger han hur sjutton kan du alltid se så fräsch ut ?
Trots att du är sjuk .

Det måste vara mina gener säger jag.
Jag sätter mig vid det uppdukade bordet och börjar äta , lyfter på glaset och
dricker , , hummar , vad är detta?
Ny pressad juice säger han .

Wow , så gott säger jag. Nu orkar jag inget mer , snälla Rikard kan du
lägga resten av maten i en låda så äter jag upp resten senare.
Jag ska ta ett piller och lägga mig igen, det känns som jag har feber igen.

Okej säger Rikard, jag hjälper dig .
Nu har jag täcket omlindat kring min kropp och sjalen runt nacken.
Här , säger han , ta detta piller .
Sedan ger han mig ett glas vatten .

Jag går nu säger han , förresten gav jag kissarna mat och gjorde rent i deras låda .
Tack så mycket , snälla Rikard. Jag älskar dig !

Puss o kram
hör jag och sen går han. .












Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-10 06:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
underbart. Krya på Dig!
2023-03-11

    Ohemulen VIP
Ja, goda vänner är guld värda. Väl berättat...
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP