Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar




Jag skulle nog inte kunna kalla någon av er min vän, mina fiender har mer berättat vad jag borde göra än vad ni någonsin gjort.




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-10 23:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fundera ej vad andra kan ge till dig.
Utan vad du kan ge till dem?
O fråga ej för vem klockan
klämtar, för den klämtar
ju direkt till dej
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP