Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så lite

En droppe blod på golvet 

En enda tår på kinden 

Ibland är smärtan svår att se

 

Sträck ut en hand i mörkret

Be en stilla bön om kvällen 

För det kan göra skillnad 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-13 06:49



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Högläsning ur bibelns fungerar också.
2023-03-13

  Marita Ohlquist VIP
En bra påminnelse om att vi bör hjälpa och stötta varandra när livet är tungt och svårt.
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP