Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ministerns dotter älskar ormen

Ministerns dotter älskar ormen.
Mamma och pappa i baksätet på en rockNrollbil. 1000 kilo kött i rummet.
Det är ingen fara hjärntvätten går
över när vi dör i ett svart hål på
Gröna lund. Ministerns dotter älskar
ormen. Det är i juni 1973 och de gula
rapsfälten. Bilen är alldeles för varm
och jag har mitt livs första ångest.
Omgivningen är blind och döv på
väg till badplatsen. Pappa tar livet
av sig 3 år senare och mitt liv pausas
i 38 år. Ministerns dotter älskar ormen.
Psykos är inget roligt tillstånd när
väggarna suger in en i sitt kaos och
tiden står still och gröna katter hänger
uppe i taket jävligt fientligt inställda.
Jag hade oturen att växa upp i en
fullständigt galen familj som förde
över sin sjukdom på mig. Jag ringde
Lennart Hyland men han var tyvärr död.
Ministerns dotter älskar ormen. Jag
niger inför kungen och låtsas att jag
är en docka som han lekte med när
han hade sin första show i Las Vegas
som bara pappa fick se när han var död.
Psykosen blixtrar kaos i mitt huvud och
ingen kommer eller ringer. Tiden är död
och Lasse Berghagen försöker trösta.
Ministerns dotter älskar ormen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-03-12 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP