Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja,jag vill brinna

Ja, jag vill brinna

men inte bli fanatisk

Inte bränna ut mig

igen

Nej

Jag brinner för naturen.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-03-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP