Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmad dikt

Hårda bud i Mellerud

Säg inte ett ljud i Mellerud!

Titta en brud i Mellerud!

En brun skrud i Mellerud

Solbränd hud...i Mellerud.

 

Inte så noga i Arboga

Vi ska knoga i Arboga

Ploga i Arboga

Tillsammans oss foga

i Arboga.




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-13 12:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och de krumma gubbarna
Med sina rollatorer från
Säffle hälsar!

2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP