Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: "Dödsdansen" av Michael Wolgemut, 1493.


nascentes morimur


vi gör en så stor grej
av döden
men att dö är antagligen
inte märkvärdigare
än att födas

och om vi nu en gång
klarat av en födsel
ska vi säkerligen fixa
att också dö en dag

det ena såväl
som det andra


inte sant?


©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-13 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ