Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medmänniska


tro mig när jag säger att

allting var svårt




jag är ledsen att jag behövde er

jag är ledsen att jag inte var mer stark




det finns så många sätt att gå sönder på

vi måste nog bli bättre på att som medmänniskor

hålla varandra hela




Fri vers av fofipops
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-03-13 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fofipops