Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag


Efter att jag stängde dörren väntade jag
I en millisekund

På busshållplatsen vände jag mig om
och sneglade mot ditt fönster
Kanske skulle du plötsligt
Komma springande?

På tåget tänkte jag att du kanske skulle ringa
Ringa och säga att allt gick att lösa

Men inget av det hände:

Istället kom jag hem

Till min nedsläckta lägenhet

Och allting var över

Precis som jag hade sagt.

Och sen så var det bara så.




Fri vers av fofipops
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-02-20 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fofipops