Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestattack


Jag sitter

I min mänsklighet



Huden är för tunn

Bara som en hinna



Ångesten

igen




Jag försöker tänka

Som man ska

Låta ske

Jag är bara

Ännu en kropp i tiden

Ett verktyg

En sten

Jag kommer inte att gå under

Inte denna gången heller



Känna efter hur man andas

Lägga sig på golvet

Nån slags frid

I det

Om det finns tårar

Låta dom få finnas



Jag är bara en som försöker

Det är bara så det är

Ibland




Fri vers av fofipops
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-17 21:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en text med själ
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

fofipops