Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är skräck

Det här är skräck

Det finns helveten som är superextremt mycket värre än vanliga helveten och man får bara inte hamna för där befinner man sig i en avancerad tortyrkammare med alla de allra värsta värsta metoderna och plågan är konstant och alldeles grymt omänsklig. Så se nu till att aldrig hamna där. En psykos till exempel. Det värsta som kan hända bara för att man svek och kränkte dig som barn när du inte alls kunde försvara dig och systematiskt förödmjukade man dig tills adin självkänsla bara var en våt fläck och sen kom demonerna och kalasade på resterna av din krossade värdighet. Inte konstigt alls att du till slut blev psykotisk. Människan är det klart grymmaste djuret. På avdelning Svarta Olyckan så feldiagnosticerar människoingenjörerna dig och du cyklar hem till din snuskiga och vidrigt fasansfulla miljonprogramslägenhet och allt är ett obeskrivligt kaos i ditt huvud. Det här är skräck och du kan inte vakna upp ur din mardröm och ingen annan kan hjälpa dig eller ge lindring. Du har ingen aning om vem du är.
Det finns helveten som är superextremt mycket värre än vanliga helveten. Det finns inget hopp.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-03-14 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP