Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det coola och godtyckliga ungdomssamhället

För att han hade en funktionell integritet ansågs han som stöddig och märkvärdig.
För att han sa sanningen ansågs han som konstig och odräglig.
För att han var en 58-årig hyfsat mogen och vuxen person så tyckte man att han var löjlig och borde gå hem och lägga sig.
Kom inte här och inbilla dig att du vet och kan något som inte vi gör.
I omogenhetssamhället så flyter tillvaron fritt gränslöst subjektivt. De verkligt vuxna förebilderna lyser med sin frånvaro och alla människor ska vara ungdomar så att samhället blir mycket mer coolt och godtyckligt.
Jag tar skydd i min lägenhet för att slippa bevittna eländet och misären.
Jag har redan börjat planera för min begravning så det råder ingen panik.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-15 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker du borde ta ditt ansvar och leva så länge som möjligt för att kunna kasta så mycket grus som möjligt i deras fina maskineri.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP