Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av jord är du kommen och av jord skall du åter varda

 

Socialstyrelsen har forskat och kommit fram till att medborgarna ska förbjudas att vistas ute i naturen, grönområden och i parker.
Den optimalt mest sunda och hälsosamma livsstilen är att befinna sig inomhus vid datorn, TV:n med mobiltelefonen aktiv och samtidigt formligen vräka i sig mat, godis och alkohol i abnorma mängder. Att överhuvudtaget röra på sig är inte bra för varken kropp och psyke.
Att åka bil är däremot jättebra men det måste vara en hederlig bensinare. Förändring är inte heller bra. Allt ska vara som det enligt den heliga traditionen. Trygghet och tradition och att naturligtvis rösta på det bästa partiet någonsin: De härliga Sverigedemokraterna.
Hela vårt lyckliga samhälle fungerar bäst i en allomfattande och total status quo. Yes box man så är det. Låt för Guds skull inte era barn flytta hemifrån ty man vet inte vad det kan leda till. Av jord är du kommen och av jord skall du åter varda.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-15 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP