Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra en Lökdal (Schackpoesi)

När kaffet börjar
bli dyrt
vid schackbrädet

Gör då en Lökdal

Ta med egen termos
med valfritt innehåll


© Christer Johansson 2023-03-16




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-16 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP