Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger nu som det är

Ja, jag är djävla trött på Sverige

Men, eftersom jag behöver brinna för nåt

så ska jag aktivera mig i Naturskyddsföreningen

jag vill ju att dom slutar kalhugga våra skogar

det ser för djävligt ut

dessa kalhyggen...

Ska man bo inom Sveas ramar

bör man verka för en förbättring.

 

Är det någon som har nån kommentar på det?

 

Trött Bohem (suck)




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-16 11:47



Bookmark and Share


  Cugel
Intellektuellt
Och moraliskt
Kalhygge

Leder till riktiga kalhyggen

Bra att du engagerar dig
2023-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
grattis för att du valt att brinna för något som verkligen har betydelse - som urskogarna (jordens lungor)
2023-03-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket bra initiativ, avskogningen som Österrike gjorde mot Rumänien i decennier, de högg skogarna och dödade skogsbrukarna och som avslöjade att en bil drog virke från skogen. Nu hotas de att det ska bli terrorism i Österrike. De är rädda för att åka till rumänerna där och de kommer till svenskarna nu.
Jag gratulerar dig för att du bryr dig om ditt hemland!
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP