Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska vara gott att leva

 

Jag tycker att Sverige verkar må bra nu. Inflationen är inte så farlig. Själv har jag
2 miljoner kronor i månadslön så jag klagar inte. Jag tror att de fattiga människorna
måste lära sig att bita ihop med mycket
mer kämpaglöd och jävlar anamma. Det
hjälper inte att sitta med armarna i kors
och tjura och klaga. Man får så mycket
pengar som man är beredd att bita ihop
och jobba för en blomstrande framtid.
Sverige är ett rättvist och bra land på
alla sätt och vis. Jag har köpt en päls
till min fru idag samt riktigt dyr whiskey
och champagne. Det ska vara gott att leva.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-16 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP