Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Vikten av bra marknadsföring

Han hade en liten kiosk
Just nedanför Golgata
På våren 33;
Sålde knytnävsstora stenar,
Varmkorv och hockeypulver.
När Jesus gick förbi
Sponsrades han med en keps och en T-shirt,
Som senare ställdes ut i Turin




Fri vers av Henry Dorsett Case
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-03-16 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Dorsett Case