Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmorgon

549. Vårmorgon

Varje vårmorgon går de ut
Över horisontens bleka kind
Med hackor och sågar;
Varje kväll kommer de åter
Med tunna ark av glödande is
De brutit från himlens
Brinnande öga.
Deras fågelsång kan höras lång väg.




Fri vers (Fri form) av Henry Dorsett Case
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-03-31 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Dorsett Case