Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusår

jag är ingen
fattigmans dröm
att skina i ett VIP-bås
för att blända bönder
jag e mer faraons
högra hand,
en manisk gråtande
kerub, som strålar
ut i varje riktning
sjungande solgudar
upplysta av
ett imploderat
hjärta,
dansar i regnet
under
en himmel
drömd av dig
en gråtande isängel
bränd av ljusår av kyla




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-20 13:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Nästintill"Judas-klass"
På denna förnämliga
skrivelse!
;)
2023-03-20

  Bjarne Nordbö
upplysta av ett imploderat hjärta...genialiskt i en snyggt hopsnickrad dikt. Gillas.
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP