Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
-


Lördag 6 april, kl 15:45

-

Shit, jag borde verkligen hoppa i duschen nu direkt om jag ska hinna bli färdig i tid. Sticke kommer ju vid 16:30 med kärran och herrejävlar ikväll ska vi ha kul!

 

Fan vad trångt det ska vara i badrum jämt. Slår den förbannade armbågen i handfatet varannan dag typ, och den smärtan känns. Rakhyveln la jag ju i duschhyllan så jag kunde ”bli len” där nere, man vet inte vad som kan hända en kväll som denna, eller hur era surmörtar som planerar för failure. Men var fan är den nu. När jag satte mig på huk kunde jag se att den ramlat ner och lagt sig i springan till duschkabinen. Bra gömställe, din luring.

 

Ur duschen med handduk satte jag på Bowie på hög volym när jag gjorde färdigt med det resterande, tänderna, näshåren, gelen i håret, dyr tax-free parfym och sen klä sig i kvällens utvalda styrsel – coolt halvslitna jeans med lite småhål och en skjorta som satt tight och i spegeln gjorde den att jag såg muskulösare ut… tack för det, det blir passande för flirtandet, där tar man all hjälp man kan få. Rätt stämning börjar det kännas som när ”Let’s Dance” kommer på, och just då sticker Sticke Stax in huvudet och säger hej och att dörren var olåst.

 

Med vindrag i håret med nervevad ruta, en cigarett i handen och solglasögon på, njuter jag av livet till fullo där vi åker på landsvägen i Stickes gamla mercedes, som åldrats som ett fint vin. Det är en bit till parken utanför kommunen men vi tänkte stanna och ta en pizza och starköl som uppladdning. Ikväll är allt upplagt för att bli en pangkväll som vi sent kommer glömma, om inte redan imorgon i vår bakfylla. Sticke säger att brorsan var där förra gången det var danskväll i parken och hade träffat en riktig brutta, som inte var blyg heller, som man säger. Det är sånna man vill träffa, som tar initiativ och man behöver inte bli så obekväm och konstlad varje gång man försöker med en framstöt.

 

Starta… STARTA BILJÄVEL. Det får inte hända. Inte ikväll. Snälla någon, buddha eller jesus som är Gud, starta den förbannade bilen åt mig och jag svär att jag ska inte dricka mer än att jag kan stå upp. Himlarikets Hallelujah! Helt jäkla otroligt – den startade nu när jag bad om det, fantastiskt! Nu är det på igen, Sticke, upp i tempo på ölen, nu kör vi!

-
Prosa av PFJS VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-03-21 04:23Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS VIP