Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja glädje


Man väljer inte glädje därför att man är utan smärta.
Man väljer det för att man är med smärta,
för att man har testat att va i den.

Det är först när man varit i smärta som man kan förstå
att den konsumerar en så lätt
om man låter den.

Kan man få vara den man är?

Jag är ledsen för att jag har ångest;
det beror på att jag finns.




Fri vers av fofipops
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-21 13:59



Bookmark and Share


  kriya
ibland verkar det som att människor tror att ens uppenbarelse av glädje samtidigt är en brist ellet avsaknad av ångest, smärta.
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

fofipops