Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Bön för saktmodiga


Bön till Skaparen

Nåd och förlåtelse

För att människor

Övertagit Herrens plats!

Jag överlämnar mig

Åt Guds nåd och förlåtelse

Ty han älskar oss

Oavsett vem vi är

Eller vad vi gjort

Han är en räddare i

Den själsliga nöden

Så står det skrivet

En gång för länge sedan

Och de orden finns kvar

Inpräntade i vårt

Kollektiva globala medvetande

Gud hjälpe oss!

Och bevara vårt minne

Om ingen annan klarar av det

Nuförtiden i den dömande

Tid vi leva i numera

 

Taleptox skrev

Den 20230322

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-03-22 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP