Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGAPOESI, EN FANTASTISK BOK!

Nu har jag läst boken SAGAPOESI, som jag på grund av diverse konstigheter fick vänta länge på. På grund av allt strul fick jag en bok extra. SAGAPOESI är en fröjd både att läsa och titta på. 

Jag är imponerad av både skribenter och konstnärer! En helt fantastisk bok med olika formspråk, välskrivna dikter och berättelser av olika slag. Och underbart fina illustrationer! 

Jag lämnade en bok på Bokgalleriet i Norrköping. Ägarna blev imponerade av både bokens litterära innehåll, illustrationer och papperskvalite. De lade genast ut den till försäljning.

En stor eloge till redaktionen, alla författare och konstnärer!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-03-23 17:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så sant; en bok som gjorde mig glatt överraskad, med alla möjliga och omöjliga texter, och bilder.
2023-04-04

  Anya VIP
Vilken härlig, positiv text. Vad roligt för alla som är med. Bra initiativ att lämna den till Bokgalleriet.
2023-03-26

  Blomma-Stjärna VIP
Wow, så fint!
2023-03-23

  SatansSon VIP
vad tycker du om mitt bidrag Mitt samtal med tomten Jag skrev texten då jag var 9 år
2023-03-23

  Cikoria Blå VIP
Åh, så fint skrivet om "vår" bok!
Jag har gjort reklam för boken på vårt bibliotek, men jag har inte sett den på hyllan än.
Jag ska gå och visa din fina recension för bibliotekarien nästa vecka, sen får vi se om hon köper in den, ifall hon inte redan gjort det förstås.
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP