Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONSPRÅK

Du är perfekt

för mig

jag för dig

ögon möts

i varandra

talar kärlek

leker lekar

målar bilder

lyser ömhet

skrattar glädje

gråter sorg

smeker tröst

speglar oss

evigt älskade

åtråvärda sedda

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-05-03 17:50



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du är lycklig. Så bra!
2024-02-28

  KattenKin VIP
Så fint, en text om värmen i en relation som värmer läsaren.
2023-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
En varm och go dikt...
2023-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
kärlek

för mig - för dig

lyser ömhet
skrattar glädje
smeker tröst

en underbar text
om ett underbart förhållande!




2023-05-06

  Öknens Ros VIP
När kärleken får råda blir den fullkomlig.
2023-05-05

    Lena Staaf VIP
Så enkelt, så rätt, så varmt om kärleken!
2023-05-04

  Kajan VIP
Kärleken som helhet, beskriven i en text som är skir och vilsamt skön.
2023-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP