Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSASPEKT - tanka

Tyst rinner tiden

emellan livets fingrar

ostoppbar på väg

mot Dödens ljuva vila

kärlekens önskedrömmar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-06-07 18:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin tanka...och visst är det så att tiden går utan att kunna stoppas...
2023-06-13

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om kärleksparet som inte ens döden förmår att skilja på -
istället blir döden bara en ljuv vila...
2023-06-08

    Max Poisé
Åh! Den fångade.
Stark!
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP