Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en resenär

Tyst, stopp
jag tror jag hörde
nåns astralkropp
dansa hårt, det lät
den hoppade och grät
små glädjetårar
kanske blev det
nåt slags jag ändå
för oss små glädjedårar
nej men vänta,
hyssj nu
blev det tyst nu
drog den vidare
den där kroppen
till astraltoppen
ja, jag tror det
jag blev kvar
med bara fotspår,
bara fotspår
på min klangbotten




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-23 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här växer och växer på mig och har klättrat upp på favoritlistan. Det är det där om astraltoppen jag tycker är särskilt vackert och potent. Jag brukar ta mig en sväng förbi den här dikten om jag vill bli klöst i pansaret.
2023-03-30

  Ninananonia VIP
Fina fotspår i din klangbotten ändå
2023-03-25

  Katinka VIP
Mycket fin!
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP