Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sårar någon.

i dag i dag i denna dag.
då sårar nån annan dig i morgon
tänk på vad du ger.
alla är vi olika.
vi kan inte tycka lika.
hur skal världen se ut.
gnäll inte på vad andra skrivit.
man skriver det som finns i hjärtat..
tryck inte ner vandra.
då kanske dom tappar .'
lusten att skriva.
det är inte bara fel.
på alla andra.
alla har vi våran fria vilja-
tycka tänka och älska dom vi vill.
jag tror ni som gnäller .
skrev 24.3 2023. birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-24 09:10



Bookmark and Share


  till E
Tycker om titeln. Den är väldigt direkt.
2023-03-30

  Solstrale VIP
Mycket klokt och solidariskt! Tack!
2023-03-30

  alicja lappalainen VIP
"vi kan inte tycka lika." kloka ord.
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP