Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå ung vacker

Kan jag få vara här

Och bara va?

Du får mitt inre att tina

Med dig är jag

Blå ung vacker

Något som ska va

Något som kan blomma




Fri vers av fofipops
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-03-27 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fofipops