Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Bön för saktmodiga


På andra sidan

* filosofisk betraktelse

 

Vart tar vi vägen när vi dör?

Vad händer med oss på andra sidan?

En livs levande människa som

tror att den inte syns

Och säger ”Ni kan inte se mig”

Men vi syns varje dag vi är vid liv

Fast man syns är det inte säkert

Att man finns

Jag ser att du är vid liv

Kommer du att kunna se mig

När jag dött ?

Vem kommer se dig då?

Det kommer andra som kan se

En människa som resonerar som så

Att den inte vill synas

Och den gömmer sig för kameror

Och vill inte bli fotograferad

Och den tror därmed att den

Inte syns fast den är vid liv

Bakom lyckta dörrar syns vi ändå

 

Taleptox Skrev

Den 20230327

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-03-27 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP