Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte och snacka om själfullhet

Att vara en själfull människa i samhället är
helt och hållet ovidkommande och oviktigt.
Det som räknas är att man är med och producerar och konsumerar.
Det som betyder någonting är att man är normal och som alla andra.
Att samhället skulle förstöra
människor det är bara skitsnack.
I välfärdslandet Sverige mår alla bra.
Det gäller bara att tänka positivt och optimistiskt och att aldrig ge upp
och sluta fantisera om själfullhet
och annat barnsligt nonsens.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-28 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP