Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderkontraster

Kall gryning andas stilla

Dimman syns över sjön

Likt ett skört flor stiger den

Och medan solen stiger upp

Drar sig kylan allt längre

In i de ännu skuggiga gränderna

Kontrasterna mellan natt och dag

Är som tydligast nu när ljuset kommer




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-04 06:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vackert. Språket ger lust att drömma och fantisera om våren!
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP