Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så överlägsen i all min underlägsenhet

Jag är så överlägsen i all min underlägsenhet.
Jag är så stark i min svaghet.
Jag är så glad i min sorg.
Jag är så ordningsam i hela mitt kaos.
Jag bär på ett sånt hat i min brinnande kärlek.
Min dödslängtan är min livslängtan.
Jag är så överlägsen i all min underlägsenhet.
Jag är så stark i min svaghet.
Jag är så glad i min sorg.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-03-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP