Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten flicka och hennes far

Händerna känns lena
Håller om kaffekoppen
Dricker långsamt
Tittar ut genom fönstret
Det är många som passerar
En del får min uppmärksamhet
Andra inte, men plötsligt förbi
går en flicka och hennes far
Smärtsamt påminner
om det jag inte har




Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-31 15:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om den vardagliga beskrivningen som sedan övergår i ett smärtsamt ögonblick av sorg och saknad. Fint komponerat.
2023-07-26

    ej medlem längre
Kortfattat om en omvälvande känsla, föredömligt koncentrerat..
2023-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP