Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De vita träden



Spöklika
gestalter

De vita
träden
med tunna
silkeshår

självlysande
strån

som likt
svetslågor

Etsat sig fast
i nattens
skugga












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-01 01:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kusligt!
2023-04-01

    Askanden
scary
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP