Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan...

Tiden tickar, klockan är seg,
dagarna går steg för steg.
Jag ser bara visarna som sakta slår,
varje sekund mer längtan jag får.
Varför kan denna dagen inte vara här?
Jag orkar inte vänta mer när tiden bara är till besvär.




Fri vers av Joelinho
Läst 483 gånger
Publicerad 2004-11-02 23:36



Bookmark and Share


  Duva
värsta bra jolle! känner inte igen den! ny eller =)
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Joelinho
Joelinho