Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOBBigt...

Sömnlösa nätter, drömmar som stör,
är bara en arbetslös pank amatör.
Svettig jag vaknar dag för dag,
yr och fundersam, känner mig svag.
Måste hitta ett jobb så tankarna rensas,
bort från min hjärna, drömmarna lensas.
Får sömnen tillbaka och livet med,
i framtiden äts soppan med silversked.
Hoppas att detta nu slår in,
så slipper jag skjuta en björn och sälja dess skinn.
Vill bara leva mitt liv utan besvär,
och inte skjuta djur med hagelgevär.
Annars kommer det hela sluta mycket illa,
Jag en klippa, upp och \"trilla\".




Fri vers av Joelinho
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-27 14:31



Bookmark and Share


  soulmate_
Visst att poesi inte måste rimma men ibland är det det snyggaste som finns!Som här.Applåd!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Joelinho
Joelinho