Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskharens problem

Påskharen suckar tungt

Många ägg att dela ut

Benen hopplösa




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-06 06:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Påskharen Kanske råkat ut för ägg-stanning;)
2023-04-11

  Jan Widströmer VIP
Tur för honom att han inte finns ...
2023-04-06

  Månfare VIP
det låter äggstra jobbigt det!
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP