Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkande liv

Lev det läkande livet

Lev i solens ljus

Lev här å nu

Lev å låt leva

Det är allt vi  kan

Den magiska månaden april är här

Snön smälter  

Trottoaren blir torr att gå på.

Nu ska allt snart värmas upp

Allt ska grönska å blomma

Härliga april -- välkommen...!

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-03 12:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
den är värd ett bokmärke den här dikten!
2023-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
Å, så fint diktat !!!

Lev o lek o läk
i vårens gryningstid!
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP