Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 februari 2023


Folk går förbi guldklimpar

Folk går förbi guldklimpar
i jakten på mynt att fylla
grishålet i bålen så att buken
kan svälla och ut välla ingenting.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-04-03 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP