Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En siffra ifrån

En siffra ifrån,
Så ter sig
tisdag
onsdag
fredag
och inte minst
lördagarna
för mig

Boll efter boll
Hånar mig
Här sitter jag åter
Å har kammat hem noll.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-05 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t