Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förebyggande insatser

De lärda läser om verkligheten

men få av dem lever den 

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-05 21:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa o sedan finns det de
okunniga som lär av sin
verklighet.Utan att låta
tala om sig?
;)
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP