Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CUMULUS

Jag tror att du sover,
du ligger på rygg.
Jag betraktar profilen av dig.

Jag ser dina slutna ögon,
dina välkända drag,
fast du är hundratals meter från mig.

Ett pärlband av starar
under dig flyger
och smyckar för stunden din hals.

Sen flyter du samman
med kaniner och drakar
och tussar som liknar ingenting alls.

Jag fortsätter blicka 
från min filt i det gröna
mot cumulus-estraden där du nyss var.

Nu lämnar ni sakta,
ni saknade själars avbilder.
Bara solen dröjer sig kvar.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-04-06 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Moln, vilka landskap de skapar, och vilka bilder man kan se i dem.. och minnen.. Fint fångat!!!
2023-04-13

  Sparvögat VIP
Underbart vackert ~ molnen som stilla
bär saknadens själar…
2023-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodsvackert.
2023-04-07

  Kungskobran VIP
Underbart vackert, bokmärkes
2023-04-07

  Cikoria Blå VIP
I molnen kan man se mycket...
Fint förmedlat.

2023-04-07

  Fd stridspilot
”Ett pärlband av starar ”Är vackert skrivet.

..men hade hoppats på mer om Cumulus moln pga av rubriken :-)
2023-04-06

  Månfare VIP
vackert!
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP