Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Urtråkig stil

-

Senkvällspoesi

Ihopskrivarstil

Varförinte

Ändralite

Felskrivet

Medvetet

Spexademeningar

Möjligenförlöjligar

Ingetingsäger

Tomthetsläger

Nystiltestning

Ensissådäring

Tröttsamform

Stelsomnorm

Avlutandebegärs

Blevbaraordsfärs




Bunden vers av PFJS
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-04-07 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS