Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter : Soligajag_1


GLAD PÅSK

Nu är det kväller och allt bus har lagt sig över
åsen.

Jag håller på och fixar till det sista och sen ställa ner godsakerna i
påsen.

Känner mig som en trött mössa ,
snart ska jag sussa.

Sömnen intar min kropp och knopp,
har ju sprungit ett sjumila lopp.

Glad Påsk till er alla fina poesi vänner ,
och alla andra jag känner.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-07 07:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig dikt...hoppas du har vilat upp dig nu...
2023-04-29

  stormengudrun VIP
Glad Påsk till dig!
Påsken kan vara tröttande - men mest är den rolig:-)
2023-04-07

    Ohemulen VIP
Ha en riktigt Glad Påsk :-)
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP