Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret

Det glittrar en stjärna i mörkret 

Som starkast när allting är svart

Ur ljuset föds en längtan 

En hand sträcks ut till hjälp 

Livet andas stillhet

 

På ytan råder det ett lugn

Djupt nere i själen

Där råder rädslans kaos

Livet är ett mönster

Där vi försöker pasa in

Fast mallen är för fyrkantig

Och livet har för många törn

 




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-14 06:16



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bra fångat "mallen är för fyrkantig"
2023-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet, ljus och mörker.
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP