Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Något hjärtat önskar sig så

 

-

Barnen som är oss så kära

Glömmer vi ofta att på riktigt lära känna

Person till person

Inte bara genom rollerna vi har

Som far och son

Något hjärtat önskar sig så

-

Vi delar samma plats

Men lever ändå i olika världar

Precis som vi också gjorde

Jämfört med våra föräldrar

-

Att bygga en bro mellan de två

Så att vi kan träffas på riktigt

Något hjärtat önskar sig så

-

Tillsammans hoppar vi över hinder

Binder oss samman i djupet

Något hjärtat önskar sig så

-




Fri vers av PFJS
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-07 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS