Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är en alltigenom välmående katt

Sverige är alltigenom välmående och sträcker på sig som en spinnande katt som inte får nog av smekningar. Hemmafruarna sitter hos frissan och drömmer sig bort och deras män ligger hos sina surrogatmammor och bekänner färg inför Påven som går korsvandring i Rom Colosseum. Annars så förlorade Örebro mot Skellefteå i hockeyn och det hårt sekulära ensamhället går mot sin undergång. Alla bär vi på vårt kors. Alla bär vi på en skräck för att falla handlöst ned det bottenlösa schaktet där vårt ljus ska möta vårt mörker med tre veckor tills huset brinner upp och minnet återvänder.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-04-07 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP